1fe6e5869afd4d82
Handige tips voor je zwangerschap

De leukste unisex babykleertjes

Wanneer een vrouw in verwachting is, dan is het tegenwoordig heel normaal als bij de 20 weken echo wordt gekeken of het een jongen of een meisje is. Hielden veel ouders het geslacht in het verleden nog geheim voor familie en vrienden, het is de laatste jaren zelfs heel normaal om aan te kondigen of er een zoon of dochter op komst is. Dit heeft veel voordelen. De babykamer kan worden ingericht op de komst van een jongen dan wel en meisje en het kraambezoek kan ruim van tevoren alvast een leuk cadeautje kopen dat aansluit bij het geslacht van het kindje. Maar het kan ook anders. Want wat als je het geslacht niet wilt weten?

Babykleertjes voor jongens en meisjes

Er zijn nog steeds ouders die zich bij de geboorte van hun kind willen laten verrassen. Zij willen niet van tevoren weten of ze een jongen of een meisje verwachten. Je moet dat wel van tevoren zeggen, want anders is de kans groot dat het geslacht bij het maken van een echo alsnog wordt verraden. Maar de meeste artsen en radiologen die echo’s maken zijn erop getraind om het geslacht niet te verklappen als dat niet de bedoeling is. Als je niet weet of er een jongen of een meisje in het gezin zal komen dan koop je wellicht deels unisex babykleertjes. Deze zijn onder andere te koop bij Jayno.nl, één van de leukste kinderkledingzaken online. Hier vind je kleding voor baby’s en peuters in allerlei stijlen en van bekende merken. Ook prettig is dat je bestelling in veel gevallen dezelfde dag wordt verzonden en je het pakje dus de volgende werkdag al in huis hebt.

Unisex burgert steeds meer in

In de maatschappij wordt steeds minder de nadruk gelegd op het geslacht. Zelfs de overheid en andere instellingen en bedrijven schrappen de aanduiding man of vrouw als dat niet perse noodzakelijk is. Sommige mensen voelen zich geen man of vrouw en het is voor kinderen goed voor hun ontwikkeling om ze hun eigen keuzes te laten maken. Het dragen van kleding die voor zowel jongens als meisjes geschikt is kan hier een goede bijdrage aan leveren.

Leave a Reply