1fe6e5869afd4d82
Handige tips voor je zwangerschap

Een babykamer inrichten

Zwanger van jullie kindje, super leuk! Het wordt tijd om de babykamer te gaan inrichten. Heb je al een idee hoe je het kamertje wil gaan inrichten of heb je nog helemaal geen idee hoe je dit wil gaan aanpakken? Het krijgen van een kindje brengt zoveel keuzes met zich mee. In dit artikel zetten wij een aantal dingen op een rij die absoluut niet mogen ontbreken in de kinderkamer.

Babyspullen

Als je heel even op internet kijkt naar babyspullen, zie je dat het aanbod enorm is. Een aantal dingen die je zeker niet mag vergeten in de babykamer zijn een wiegje/ledikant, een cobabykamermmode, een stoel (je gaat daar meer tijd op doorbrengen dan je waarschijnlijk hoopt), een kledingkast en een babyfoon.

Welke stijl?

Voor de aankoop van alle babyspullen is het natuurlijk handig om te weten welk geslacht je kindje heeft. Krijg je bijvoorbeeld een jongentje, dan is het leuker om de kamer wat stoerder te maken. Wil je het geslacht absoluut niet weten totdat het kind is geboren, kies dan voor een neutrale kamer. Als het kind is geboren, kun je dan de laatste dingen kopen.

Raamdecoratie

Kinderen staan er toch wel om bekend dat ze niet altijd zo gemakkelijk in slaap vallen. Als ze dan eenmaal slapen, dan moet je dit koesteren. Het zou zonde zijn als ze wakker worden van de lichtinval. Neem bijvoorbeeld een verduisterend gordijn of een top down bottom up plisségordijn. Met deze raamdecoratie zorg je voor een ideale verduisterende kamer. Wil je meer een gordijn dat echt bij jouw kind past maar dezelfde functies heeft als een verduisterend gordijn, kies dan voor kindergordijnen.

Wat mag er absoluut niet ontbreken in jouw ideale kinderkamer?

 

Leave a Reply