1fe6e5869afd4d82
Handige tips voor je zwangerschap

Handig: een wipstoeltje

wipstoeltjeJe hebt ze vast al in de winkel zien staan en vriendinnen zijn er vol lof over: wipstoeltjes. Het is ook best een echte musthave voor de babyuitzet. Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van dit kleine schommelstoeltje.

Erbij op tafel
Baby’s vinden het leuk om jou in de gaten te kunnen houden. Houd de kleine niet zo van de box, dan kan een wiebelstoeltje uitkomst bieden. De baby kan gezellig op tafel staan, terwijl jij even je e-mail checkt achter de laptop, de aardappeltjes schilt of gewoon zodat je op ooghoogte met je kleintje kunt kletsen. Dankzij het gordeltje kan je baby nergens heen. Ook bevat het stoeltje antislipkussentjes waardoor het niet van de tafel kan wiebelen.

Hapje eten
Daarnaast is zo’n stoeltje handig om je baby in eten te geven. Wanneer je baby nog niet heel goed zelf kan zitten, is een kinderstoel niet handig. Maar een wiebelstoeltje wel. Zet het op tafel (of ga gezellig bij je kindje op de grond zitten) en je kunt makkelijk eten geven.

Lekker slapen
Ook zijn wiebelstoeltjes ideaal voor dutjes. Baby’s slapen nu eenmaal veel en kunnen eigenlijk overal een dutje doen. Vind je de box geen goede oplossing en wil je je kindje ook niet iedere keer naar zijn wiegje brengen? Leg het dan in het wiebelstoeltje en wieg je kindje een beetje totdat het slaapt. Succes gegarandeerd! En dankzij het gordeltje hoef je niet bang te zijn dat hij uit zijn bedje rolt. Het stoeltje ondersteunt je kindje optimaal en dankzij de verschillende standen kun je de leuning rechtop zetten of helemaal plat leggen.

Andere handige stoeltjes
Wat ook erg handige stoeltjes zijn om aan te schaffen, zijn Maxi Cosi stoelen. Deze stoelen zijn speciaal ontwikkeld om uw kind veiligheid en comfort te bezorgen. Kortom, wilt u uw kind comfort en veiligheid bieden; schaf een wipstoel en Maxi Cosi aan.

Leave a Reply