1fe6e5869afd4d82
Handige tips voor je zwangerschap

Houd je kindje lekker warm met een voetenzak!

Wandelen is gezond

Wandelen met je kindje is niet alleen maar leuk om te doen, maar dit is ook heel gezond. Door met je kindje door weer en wind te lopen, bouwt hij of zij weerstand op. Hier heeft je kindje op latere leeftijd alleen maar gemak van. Zo is hij of zij minder snel ziek, want het lichaam is al iets gewend.

Bescherm je kindje

Ook al is wandelen heel gezond, toch moet je je kindje wel beschermen tegen de kou. Kies daarom voor een goede voetenzak als je met je kindje op pad gaat. Een voetenzak is er niet alleen voor om de voeten van je kindje warm te houden. Het is namelijk net een grote slaapzak waar je je kindje in stopt. Zo heeft je baby het van top tot teen lekker warm en is hij of zij bestand tegen weer en wind.

Taftan voetenzak

Leuke voetenzak van Taftan

Voor welk merk ga jij?

Alle bekende en minder bekende baby- en kindermerken hebben verschillende voetenzakjes in de collectie, zoals Lodger en Bugaboo. De één is net even wat duurder dan de ander en ziet er misschien ook wel iets leuker uit. Je kunt een voetenzak in verschillende kleuren en formaten kopen. Neem gewoon even rustig de tijd en kijk welke voetenzak jij het beste vindt. Je kunt een voetenzak ook in combinatie met andere accessoires voor de kinderwagen kopen. Zo heb je alles mooi op elkaar afgestemd.

Leave a Reply