1fe6e5869afd4d82
Handige tips voor je zwangerschap

Op vakantie met de baby

Op vakantie gaan wil je natuurlijk met het hele gezin. Waar moet je allemaal aan denken als je op vakantie gaat met een baby en wat moet je extra meenemen?

Wandelwagen

Natuurlijk is de wandelwagen onmisbaar. Je wilt zoveel mogelijk van de omgeving bekijken en dat kan best als je een baby hebt. Neem daarom de wandelwagen mee in de auto.

Draagzak

Ga je op vakantie naar een park of een plek waar veel mensen zijn, dan is de wandelwagen niet altijd even ideaal. In dat soort gevallen is een draagzak heel handig. Zo heb je je kindje lekker tegen je aan en hoef je niet te sturen met een wandelwagen. Je kindje kan in deze draagzak ook heerlijk slapen.

Speelkleed

Neem het speelkleed mee van thuis. Zo heeft je kindje iets vertrouwds in een onbekende omgeving en is spelen op vakantie net zo leuk als spelen thuis.

Bedje

Zorg er ook voor dat je een babybedje meeneemt op vakantie. Deze is inklapbaar en heel handig in te pakken in de auto.
Kinderstoel

Kan je kindje al zitten, dan kun je ook een kinderstoel meenemen op vakantie. Zo kan je kindje ook op vakantie lekker bij jullie aan tafel zitten tijdens het eten.

Wegwerp artikelen

Het is ook handig om bijvoorbeeld wegwerp slabbetjes mee te nemen voor in de auto. Als je gewone slabbetjes bij je hebt en deze worden vies, dan plakt alles in de tas aan elkaar. De wegwerp slabbetjes gooi je gewoon weg in een prullenbak aan de kant van de weg.
Hapje en een drankje

Voeding is voor iedereen belangrijk. Misschien heeft je kindje wel een bepaalde voorkeur als het gaat om hapjes. Zorg er daarom voor dat je genoeg voorraad meeneemt.

Comments are closed.