1fe6e5869afd4d82
Handige tips voor je zwangerschap

Overzicht bekende babywinkels

In Nederland zijn er veel verschillende babyspeciaalzaken te vinden. Van schattige kleine boetiekjes waar je verschillende exclusieve merken babykleding kunt krijgen tot grote warenhuizen waar je terecht kunt voor kleding en de meubels voor de babykamer. Natuurlijk kun je ook babykleding en -meubels krijgen bij gewone warenhuizen en kledingwinkels, maar bij een babywinkel weet je zeker dat je kunt vinden wat je zoekt.

Online shoppen
Natuurlijk is het leuk om lekker rond te neuzen in verschillende winkels, maar als je hoogzwanger bent, is het net zo lekker om vanachter je computer met een kop thee rustig te winkelen. Daarom hebben veel grote winkelketens ook een webshop. Maar er zijn ook babyspeciaalzaken te vinden die alleen online opereren.

Een aantal bekende:

Prénatal
De meest bekende babywinkel is misschien wel Prénatal. Deze winkelketen vind je door heel Nederland. De winkels hebben een zeer breed assortiment babykleertjes en -meubels. Meestal kun je hier ook veel eigen merk spulletjes vinden voor de babykamer.

Babypark.nl
De grootste babywinkel online is Babypark.nl. Hier vind je alle merken babykleding en meubeltjes voor de baby-, kinder- en peuterkamer. Van kinderwagens tot kledingkasten en van rompertjes tot schattige truitjes: alle merken zijn hier ruim vertegenwoordigd.

Babyentiener.nl
Baby & Tiener Megastore is al meer dan 60 jaar actief in de babybranche met vestigingen in Sliedrecht en Capelle aan de IJssel, maar ook een uitgebreide webshop waar je alles online kunt bestellen. Hier vind je alles voor je zwangerschap, voor baby’s, peuters, kleuters en tieners.

Babyzaak-online.nl
Een andere grote babywinkel online is Babyzaak-online. Deze webshop heeft een kleiner assortiment merken, maar je kunt er wel alles vinden wat je nodig hebt, zoals kleding, meubels en accessoires.

Tip
Waar je ook beslist om de meubeltjes voor de babykamer aan te schaffen, kijk altijd in een paar webshops of winkels rond om een vergelijking te kunnen maken. Soms kun je dezelfde meubels goedkoper in een andere winkel krijgen.